Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Λυπόμαστε για τον Gomez, αλλά θα γυρίσει δυνατότερος»

Milner: «Λυπόμαστε για τον Gomez, αλλά θα γυρίσει δυνατότερος»

Gomez και Milner.

Ο Joe Gomez είναι ο δεύτερος παίκτης της Liverpool πού αποκόμισε πολύ σοβαρό τραυματισμό κατά τη φετινή σεζόν, και μάλιστα στην ίδια θέση.

Μετά τη ρήξη χιαστών την οποία υπέστη ο Virgil van Dijk, ο Joe τραυματίστηκε άσχημα λίγο μετά την ενσωμάτωσή του με την εθνική Αγγλίας, με αποτέλεσμα να μας αφήνει με την ελπίδα να τον ξαναδούμε να αγωνίζεται κατά την τρέχουσα σεζόν.

Για την απώλεια του Joe, αλλά και για τα δυνατά χαρακτηριστικά του ως παίκτη και ως ανθρώπου μίλησε ο James Milner, παραχωρώντας δηλώσεις στην Premier League Productions.

Πάμε να τις δούμε:

«Έχουμε μιλήσει πολύ για τον Virg, και με τον Joe είναι ακριβώς το ίδιο. Είμαστε συντετριμμένοι γι’ αυτόν.»

«Ένα θαυμάσιο παιδί, πρώτα και κύρια και σημαντικότερα, και δε θέλεις να βλέπεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κανέναν, αλλά ιδιαίτερα σε κάποιον σαν αυτόν. Σαν παίκτης ξέρουμε επίσης πόσο καλός είναι. Ο κόσμος ξεχνάει πόσο νέος είναι, τι έχει ήδη κάνει στο κλαμπ, και πόσο πολύ έχει βελτιωθεί και συνεχίζει να βελτιώνεται.»

«Είναι ακόμα πολύ νέος. Έχει ξαναπεράσει άσχημο τραυματισμό και επανήλθε δυνατότερος, οπότε αν υπάρχει κάποιος πού έχει το ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, είναι αυτός. Το έχει ξαναπεράσει και επέστρεψε δυνατότερος, και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί και πάλι.»

«Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι για αυτόν και για το πόσο καλά έπαιζε. Όχι μόνο για αυτόν σαν παίκτη και σαν άνθρωπο, αλλά και για μας σαν ομάδα είναι μία μεγάλη απώλεια.»

«Όπως είπα όμως, είναι πολύ δυνατός πνευματικά, και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι εδώ και τον υποστηρίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε.»

Αυτά ήταν τα όμορφα λόγια του James Milner για τον Joe Gomez.
Αυτά ήταν τα όμορφα λόγια του James Milner για τον Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com